Stress och press

Nu är jag stressad. Jag har en färdighetsträning efter lunch idag och sen en rapport som ska in på fredag. Jag har precis börjat med den senare. Färdighetsträningen känns inte alls bra, men det får duga - jag hinner inte mer nu.

Jag har hela dagen "ledig" i morgon, men jag vet inte om jag hinner med för det. Dessutom ville jag gärna träffa S innan jag drar till Sigtuna. Får se hur det blir med det. Tur för mig att hon är så tålmodig. Och tvärt om.

Nåja. Nu har jag hittat ganska mycket info från Rädda Barnen och Socialstyrelsen, får se om jag kan värka främ något ur det. Föreläsningarna vi har haft har ju kanske inte sagt så värst mycket. Så tyvärr blir min rapport ganska "torr", just nu handlar det om anmälningsskyldighet och behandling från Soc. Jätteviktigt, men inte mycket till sjuksköterskeperspektiv om man nu inte går och blir skolsköterska eller jobbar på BVC. Tyvärr inte mina planer riktigt.

Hjulet snurrar

För bara en liten stund sedan fick jag ett mail från sjukhuset om sommarjobb! Jag svarade direkt och blev sedan uppringd. Jag ska på arbetsintervju nästa vecka. Spännande.

Sen kommer ju naturligtvis hundra funderingar: Lät jag för mesig? Svarade jag för fort? Var det dumt att fråga två gånger om vägen? Borde jag ha..? Skulle jag gjort si eller så?
Usch ja.

Men som sagt, spännande.

Samtidigt sitter jag och skriver lite sammanfattning som jag ska använda i morgon när jag ska prata om sexualitet och sexuell aktivitet i samband med kärlkramp och hjärtinfarkt. Blir bra det här.

Bara jag hinner att göra min 5-sidiga rapport klar till fredag. Helst klar på torsdag morgon, men jag kan inte lova mig själv något ännu innan jag ens satt igång. Men en sak i taget.

Ha det fint. Hej!

1962:700 Kap 24, §4

Idag är det måndag. Jag har precis kommit hem från kyrkan. Det var trevligt. Vi hade en pilgrimsträff, inför pilgrimsresan i sommar. Jag hoppas verkligen jag får ett sommarjobb som passar in med allt annat roligt, som pilgrimsresa och tältläger! Tjo.

Jag träffade S igår och vi fick prata med varandra. Det verkar vara lugnt nu. Skönt.

Början på en fortsättning

Nu är det lite bättre. Träffade S i fredags en timme eller så. Vi pratade lite och gick runt med hennes kompis. Kanske inte det roligaste, men det spelade ingen roll. Vi ska ses i morgon. Då får vi ju förhoppningsvis tid att prata enskilt. Det blir nog bra.


Fjärilar

Nu har mitt lilla sjukdomsutbrott nästan gett sig tror jag. Det känns fortfarande lite i halsen och jag är stel nästan överallt, men jag tror det är på väg bort.

Jag sitter här och jobbar lite med plugget. Men det vill sig inte riktigt idag. Tur att det är en dag till i morgon som jag har på mig. Annars är det väl bra.

Fy vad jag ljuger.

Please be patient

Usch. Igår började jag känna mig en aning "hängig". Så i morse var det dags att inse att jag har blivit sjuk, sådär lagom tills skolan börjar. *suck*

Idag har det således varit en dag i sängen. Jag har läst lite böcker, lyssnat på musik och sovit. Ibland allt på samma gång, om det nu är möjligt. I morgon är det upprop för nya terminen, så jag ska lägga mig tidigt och försöka sova mig tillräckligt frisk så jag orkar med uppropet. God natt!

Det här gör mig nöjd

Det här är bra grejer... ;-)
På kuppen lärde jag mig hur man sätter in bilder på Blogg.se, det hade jag ingen aning om förut!

Det här gör mig nöjd

Halvsyster

Aldrig har jag varit så nervös som idag när jag öppnade "Blackboard", skolans virituella....tja...anslagstavla kanske man kan kalla det. Snart övergick nervositeten i en släng av lycka.

Jag har blivit godkänd på första försöket i HBM. Tjohoo. Så nu är jag halvsyster.

Goda Samtal

Igår fick jag reda på att det är "Goda Samtal" för Linköpings stifts anställda. Det hade jag totalt missat, men man är ju inte sämre än att man tar reda på saker... :p Så idag var jag där och representerade Svenska Kyrkans Unga och det var roligt. Jag fick en del frågor som jag inte kunde svara på och delade ut minst en miljon pennor. Så om någon undrar var alla röda SKU-pennor är så vet jag... *vissel*

Det var dessutom trevligt då vi (jag och senare även Per) delade monter (vad flott det låter) med Volontäråret som representerades av fyra trevliga tjejer.

Men nu mår jag lite illa av allt godis. Huga. Men trevligt var det! Tjipp!


Jobb(igt)

Jag har ägnat större delen av tiden sedan förra inlägget att söka jobb. Jag har nu filat på tre olika ansökningsbrev och försett dem med adress och frimärke! Hurra vad jag är bra! Men som vanligt vill jag ha allt perfekt, så jag har sprättat upp ett kuvert för att lägga till en mening om min förträfflighet och nu skaffat fram nytt kuvert.

Men samtidigt undrar jag om jag inte borde ändra lite i de andra också... *hm*

Egentligen borde jag nog inse att det jag skriver är bra och bara gå och posta det på lådan så jag inte kan ångra mig mer. Jag tror bestämt jag gör det. Nu.

En morgon efter gårdagen

Gårdagen gick åt till diverse små "projekt". Först var jag och kopierade en massa papper till mina ansökningsbrev. Jag ska försöka skicka ut dem i dag eller i morgon. Sedan var jag och klippte mig. Om jag får säga det själv så blev jag riktigt fin. :-)

Nåja. Nu ska jag inte skryta för mycket för då står jag inte ut med lukten (eget skryt luktar illa, ni vet).

Sedan var jag och S på bio, efter att ha hjälpt till i tvättstugan. Vi såg i alla fall "Underbara älskade". Det var ju en film som inte sa mycket. Det handlade om en familj där mamma och lillebror dog i en olycka och då blev överlevande pappa och äldsta sonen naturligtvis deppiga och åkte till sommarstugan i skärgården för att koppla av. Sen hände det ju inte så mycket mer som man inte redan kunde ha räknat ut från början. Nej, det var ingen topp-film. Inte konstigt att vi var kansk åtta pers som såg den. Visserligen 2045 en måndag, men ändå.

Nu är det dock morgon och jag ska ta tag i mitt jobbsökande. Men än så länge vet jag inte vart jag ska skicka mina brev. Det blir till att fundera på.

Vi ses! Hej!

Nytt projekt

"Du är så förutsägbar." Det sa en vän till mig en gång. Det är ju så sant. Jag har alltid sagt att jag inte ska skaffa mig en blogg, för sist jag hade en så tröttnade jag efter bara tre dagar. Men en tappad sug är som gjord för att tas upp igen!

Denna gången kommer jag inte att lova dagliga uppdateringar. För till det har jag inte tid, inte ens den här veckan som innbär lov. Så det blir när det blir.

Skriv gärna och kommentera mina stapplande försök att blogga! Förhoppningsvis tar det sig, som mordbrännaren sa.