Här är hon!

image41


Dagen ägnades åt ovan beskrivna skönhet. Tidigt i ottan var det uppstigning för att bege sig ner till Gryt och hämta henne. Resan gick bra, men otroligt segt att köra 30 km/tim vägen hem.. Suck! Men det gick ju bra och nu är det bara att sätta igång med slipandet!

Just nu säger jag bara

Usch.

Petrus och jag sitter i samma båt

Ibland förstår jag Petrus. Jag känner att jag ofta förnekar saker, ibland kanske till och med fler än tre gånger. Jag förnekar för mig själv och för andra. "-Varför?" är en bra fråga.

Kanske därför att jag inte vågar ta emot det jag fått. Jag vågar inte tro på att det kan vara så härligt som det egentligen är. Det är så stort att jag inte riktigt får in det i huvudet.


En lördagkväll

En lördagkväll närmar sig. Klockan är snart sju och jag har pluggat mer eller mindre hela dagen. Från elvatiden i alla fall, med lite avbrott för lunch och sådana saker. Så nu är jag trött och utsutten. Jag borde helt enkelt inte sitta vid datorn, utan kanske ge mig ut på en promenad eller något annat nyttigt, men vi får se hur det blir.

Trött

Jag är väldigt trött. Sömn har det blivit alldeles för lite av den senaste tiden. Nästan uteslutande av trevliga orsaker i och för sig, men nu är jag trött ändå. Tack vare underbara känslor har jag känt mig mycket piggare och gladare än på länge. =)

Det kan behövas när C-uppsatsen hänger över oss och hemtentan i pedagogik ska skrivas. Eller överhuvudtaget i livet ibland. Men nu saknar jag. Så lång tid mellan gångerna vi ses. Hoppas det blir ofta snart.

Igår avtalade jag om att köpa båten. Det känns jättebra. Äntligen! Nu ska jag bara avtala en dag då jag kan komma och hämta den. För er som jag mot förmodan inte tjatat hål i huvudet på kan jag berätta att det blev en Stortriss. Den kommer säkert bli jättebra tror jag. Idag köpte jag även lite "tillbehör", i form av ett segel + två extra och en pulpit. Kan vara bra sägs det. Å bra ska det bli :)

Nu måste jag verkligen sova.

Livet på en pinne

"Jag sitter gärna på samma pinne, så du vet." Så stod det i ett meddelande jag fick idag.

Det är ord som värmer. Ord som gör att jag ler och är glad. Tack Linn, för att du finns.


Så kan det gå.

Idag fick jag besök. Oj vad trevligt det var. Jag blev så glad. Jag är så glad. Så kan det gå. =)

Ett inlägg

Detta är ett inlägg som inte säger så mycket.

Val (demarsvik)

Att åka bil tillhör inte ett sv mina största intressen, men ändå blev det mycket av den varan i helgen. I lördags skulle en bil hämtas i halland. Så det blev en odyssé i motorväg med släp. Usch vad det tar tid och vad rastlös jag blir. Nåja. Transporten gick bra och det var ett och annat huvud som vände sig efter den gamla bilen på vägen hem.

Ungefär i höjd med Jönköping slutade folk titta efter oss av den enkla anledning att snön kom i massor och man kunde knappt se vägen framför sig. Men vi klarade oss helskinnade hem, vilket känns väldigt bra..

Idag var det så dags för "båt-titt". Det blev nästan en heldag i Valdemarsvik och Gryt med omnejd. Tre båtar tittade jag på, två strotriss och en Karlskrona Viggen. Två helt olika båtar med två helt olika prisbilder om man säger så. Så det är svåra val. Vill jag ha litet och billigt eller stort och dyrt? Den lilla som är smidig och enkel eller den stora som är hemskt mycket bekvämare och bättre i större vatten (samt med en högre koolhetsfaktor...) Det är ett svårt val.


Livet är spännande

Ja, sannerligen. Livet ÄR spännande. Jag blir så nyfiken.

Hur ska det gå?

På tal om ingenting måste jag vara världsbäst på att skriva CV. Två sökta jobb och två svar! :) Eller så är jag helt enkelt världsbäst. Samt väldigt ödmjuk.