Lycka & kärlek

Idag är jag lycklig. Jag har någon som älskar mig. Vackrare kan det knappast bli.

Utgång och ingång

Så var ännu en festkväll är över för min del. Inom en vecka har det varit två utgångar, vilket måste vara någon form av rekord för mig. Nu har jag festat för hela året om statistiken ska hålla sig. Det var inte lika kul idag som sist, lite avslaget när det inte var så stor uppslutning och det blev lite olika grupper på olika ställen. Sen kände jag egentligen inte för att gå ut, jag satt mest och häckade i trädgårdsföreningen till en början, men sen följde jag med i alla fall och det blev ganska kul. Men nu är jag trött.

Jag fick ett trevligt telefonsamtal från L när jag var i trädgårdsföreningen. Små saker som gör att jag är glad länge.

Senare under detta dygn, efter några timmars sömn kommer min väldigt gamla vän A på besök. Tjo vad kul. Han är inte gammal, men vi har känt varandra jättelänge..det måste blir bortåt 11 år om jag räknar rätt.

Nu måste jag sova. Godnatt.

Det skälver och spritter

Jag skälver, det spritter i kroppen. Jag är glad, jag är lycklig, jag är euforisk. Jag har fått min brosch och har avslutat min utbildning till sjuksköterska. Ett av mina stora mål i livet är uppnått. Det är helt sinnesrubbat. En underbar dag med överraskningar i form av vänner jag inte trodde skulle komma, vackra ord och klappar på axeln. Jag är så glad.

Mer om detta senare, nu är det utgång. En sista chans att träffa (nästan) hela klassen. I morgon är vi vuxna.

Hoppsan

I övermorgon får jag min examen. Jag kom just på det. Jag tror jag svimmar.

Vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte

Nej, jag vill verkligen inte.

FBH

Klockan är 04:23 och jag är vaken. Någon bra anledning finns egentligen inte. Inte annat än att jag har varit på avslutningssittning med min klass. Så urbota roligt det var! Först mingel/fördrink på Frimis, därefter mat (trerätters) med mycket gyckel, sång, och något som kanske kan kallas sång..eller... I vilket fall var det roligt! Därefter "mellanfest" hos en klasskompis med en del gamla godingar i stereon, vild dans som slutade med en svullen näsa (dock inte min). Efter några timmar var det så dags för utgång på Platå. Där var det dans fram till stängningsdags och därefter promenad hem i ett underbart väder!

Jag hade en extrem mängd överskottsenergi efter kvällen, men nu efter någon timmes mailande och liknande verksamheter är det nog dags för en dusch och sen sömn! Godnatt!