Vilket flyt!

På tal om mitt nyfunna intresse för segelbåtar har jag haft välrdens flyt! Koka en kopp te, sätt er tillrätta med bästa filten om axlarna och bered er på en solskenshistoria att glädjas över:

Det var en gång en otroligt stressad sjuksköterskestudent som var mitt i livet med plugg, massor att göra med styrelser, föreningar och alla möjliga och omöjliga projekt på gång. Tiden räckte inte riktigt till för allt kände den stackars studenten. Så den dagen innan jul då det var tentamen så gick det inget bra, eftersom studietiden och motivationen var på skrämmande låga nivåer. Därför blev den stressade studenten ännu mer stressad.

Julhelgen, mellandagarna och nyårshelgen gick åt till studier. Flitens lampa lyste tills den häromdagen exploderade av att den var utsliten.

Så kom dagen för omtenta. Tentamen var krånglig med kluriga frågor som studenten satt och kliade sitt hår över. Osäkerheten blev stor - ska han klara sig? Nu kan man tro att eländet var slut där - men ack nej. Bara några dagar senare var det så dags för en ordinarie tentamen i ett annat ämne. Den morgonen vaknade så vår student och kände sig helt övertygad om att det skulle bli en sorgens dag. En dag med nya misslyckanden.

Tentamen startade tidigt i ottan och vår student inledde en muntlig framställning som varade i 7,5 minuter. Därefter gick turen vidare till andra studenter och till slut var det så dags för utvärdering. Vår student fick då reda att han hade klarat dagens övningar. Lyckan var total!

Men berättelsen tar inte slut där! Några timmar senare öppnar så vår student sin mail och läser där tentamensresultatet från föregående vecka. Det står att läsa att studenten även där blivit godkänd. Lyckan ökar ytterligare av förståeliga anledningar!

Studenten sätter sig då för att äta och ta igen sig efter två så glada besked. Under tiden hinner ett mail dyka upp i studentens mail. Ett mail som meddelar att vår student vunnit månadens tävling på en hemsida på Internet och att en vinst är på väg på posten. Vår student brister nu ut i skratt och undrar hur detta ska sluta! Det är en sådan fantastisk dag. Allting känns möjligt.


Kommentarer
Postat av: Linda

Grattis...jag har en blogg nu :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback