Dagen som gått

Denna dag har varit en av de mer hektiska på sistone, på jobbet i vilket fall. Allt som kan hända, det hände idag. Så kändes det när jag stämplade ut på eftermiddagen. Puh. Men ändå var det driv på det, jag menar...om jag behövde beställa en bårtaxi så kom den direkt, istället för en halv dag senare som är mer vanligt. Behövde patienten åka till en avdelning så ringde (!) avdelningen och frågade när de skulle hämta. Ni som vet hur svårt det är att få in en patient på en avdelning, ni förstår hur bra det är.


Jag fick ett meddelande av min vän Emelie via Facebook idag. Jag har blivit "bloggad". Någon annan har skrivit om mig själv på Internet, det måste ju betyda att jag är känd, eller?


Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej!

Tack för senast eller vad man kanske skulle säga! Du var lysande! Du var alltså ännu yngre än jag trodde, du måste ha läst yill sjuksköterska dierkt efter gymnasiet. Fränt att du är ordförande i Sku i Linköping också och du har stuckit mig i benet, tror jag det var. Kommer inte ihåg exakt allt från just det dygnet, hade ganska ont faktiskt me ditt knark var bra även om de tror att jag inte tålde palladon så bra. Blev liksom prickig och tjock över halsen men inga andnigsbesvär dock.

Lycka till med jobbet, hoppas att de ger dig en fast anställning, du är grym!

I Kristus/ Lisa vdm

2008-11-04 @ 18:50:31
Postat av: Johannes

Esse est percipi... Kom ihåg det Arne -Att vara är att förnimmas!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback